U Londonu predstavljena ponuda novootvorene Luštica bay marine (FOTO)
Foto: Picture Capital

Crna Gora kao nova nautička destinacija

U Londonu predstavljena ponuda novootvorene Luštica bay marine (FOTO)

U sklopu plana intenziviranja promotivnih aktivnosti na zapadnoevropskom tržištu, Crna Gora, Tivat i Luštica Bay kao nautičke i jahting destinacije predstavljeni su na svečanom prijemu Luštice Development u organizaciji Royal Thames Yacht Club u Londonu.

Kako je saopšteno iz ove kompanije, predstavnici Luštice Development prezentovali su ponudu destinacije i novootvorene marine Luštica Bay, koja će u ovoj godini biti proširena da ponudi 85 vezova za brodove dužine do 45 metara, u odnosu na trenutni kapacitet od 50 mjesta.

"Tokom susreta sa renominarim britanskim medijima, prezentovano im je više informacija o novoj crnogorskoj destinaciji - Luštici Bay, hotelu Chedi, marini, naselja u marini, prodajnoj ponudi novog naselja u izgradnji - Centralu, te kompletnog Luštica Bay projekta. Upriličili smo i prijem za partnere i potencijalne investitore projekta, ali i prijatelje prestižnog lanca restorana Boisdale, čiji je vlasnik, Ranald McDonalds, već posjetio Lušticu Bay i za magazin Boisdale Life nazvao našu lokaciju „čuvarom prirodnog blaga Balkana", saopštila je Slavica Milić, marketing menadžerka Luštica Development. 

LusticaBay3653

Foto: Picture Capital

Kompanija je bila sponzor prijema Instituta Direktora (Institute of Directors, IOD) pod nazivom „City Property Group“, koji je okupio nekoliko stotina zvanica – mahom vodećih preduzetnika iz Velike Britanije i Kine.

Kako su kazali, ovim spektrom aktivnosti Luštica Development je napravila svojevrstan uvod u predstojeću medijsku posjetu kineskih i britanskih medija koja će uslijediti u narednim danima.

"Kompanija je inače, u protekloj godini, zabilježila veliki porast interesovanja za projekat iz više od 80 zemalja, a podstrek prodaji dala je značajna marketinška aktivnost na novim tržištima i u zapadnoj Evropi, odakle je u prošloj godini došla četvrtina kupaca prestižnih nekretnina u naselju u marini. Sa preko 35 različitih nacionalnosti među kupcima, projekat ima raznovrsnu internacionalnu strukturu, a internacionalna klijentela naročito cijeni autentični stil izgradnje, uvezanost sa lokalnom zajednicom i posvećenost projekta očuvanju prirodnog bogatstva poluostrva Luštica, čiji je Luštica Bay dio", navode iz ove kompanije.

LusticaBay3674

Foto: Picture Capital

Investicioni potencijali Crne Gore i projekat Luštica Bay kao najveći u oblasti turizma u ovom dijelu Jugostične Evrope, predstavljeni su od početka godine poljskom tržištu, Kazahstanu, Azerbejdžanu, Njemačkoj i drugim tržištima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.