Pjevač Sloba Vasić udario djevojku, pa pozvao policiju
Vasić

Policija intervenisala

Pjevač Sloba Vasić udario djevojku, pa pozvao policiju

Pjevač muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" navodno je nasrnuo na djevojku nakon čega je sam pozvao policiju.

Pjevač Sloba Vasić navodno je priveden u srijedu uveče jer je udario djevojku, piše "Kurir".

Incident se navodno dogodio u jednom lokalu u Novom Sadu, gdje su Vasić i njegova djevojka bili s prijateljima na proslavi praznika rada.

"Sve se brzo izdešavalo, Slobodan, njegova djevojka i njen brat su zajedno došli i bili su odlično raspoloženi. Tokom večeri pjevač je popio malo više, povela se neka priča i odjednom je atmosfera postala napeta. Počela je žustra svađa između Slobodna i brata njegove djevojke. Navodno su se i pokoškali, djevojka je u jednom trenutku vrisnula i umješala se između njih. Tada je Slobodan, navodno udario svoju djevojku. Kada je shvatio šta je uradio nije želio da čeka, nego je sam zvao policiju koja je ubrzo došla", rekao je neimenovani izvor listu i dodao da su pripadnici reda brzo došli i legitimisali sve aktere incidenta.

"Pitali su šta se dogodilo, a pjevačeva djevojka je rekla da ju je on udario", kaže izvor.

Policija je tada navodno Vasiću stavila lisice i sprovela ga u stanicu.

"Slobodan se nije bunio, priznao je šta je uradio. Nije imao kud jer je bilo dosta očevidaca. U policiji je sačinjen izvještaj i on je pušten nakon nekoliko sati", rekao je izvor za "Kurir".

Pjevač se nije oglašavao ovim povodom.

Podsjetimo, pevač je navodno 2015. godine nasrnuo na svoju bivšu vjerenicu Valentinu Vučićević. Skandal se navodno desio u jednom lokalu u Budvi tokom rasprave, a pjevač je navodno nasrnuo na devojku, počupao je za kosu i udario.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.