Mesi udario Fabinja pesnicom prije spektakularnog gola? (VIDEO)

Mesi udario Fabinja pesnicom prije spektakularnog gola? (VIDEO)

Fudbaleri Barselone savladali su Liverpul u prvom polufinalnom susretu Lige šampiona sa 3:0 na Kamp Nou, a Lionel Mesi je bio u prvom planu.

Barselona je golovima Suaresa i Mesija srušila Liverpul u prvom meču polufinala i za pet dana ih čeka revanš na Liverpulovom "Enfildu", gdje će engleski predstavnik morati da juri prednost od 3:0 koju je Barsa stekla. 

Mesijev drugi pogodak je došao iz slobodnog udarca, fantastičan pogodak koji je zapalio fudbalske fanove širom Evrope, ali su odmah nakon utakmice navijači Liverpula bili veoma bijesni smatrajući da do tog slobodnog udarca nije smjelo da dođe, pošto je Lionel Mesi navodno pesnicom u glavu udario Fabinja.

Baš kao što se vidi na priloženom snimku, Mesi i Fabinjo su se sudarili, a njegova ruka je krenula pravo ka Fabinjovoj glavi i čini se da je Fabinjo zaista udaren od strane Lionela Mesija.

Da li je Mesi udario Fabinja i da li je treći gol regularan, prosudite sami.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.