Kaslijas se javio iz bolnice posle srčanog napada, a okačio je i fotku na Instagramu (FOTO)
Iker Kasiljas, foto: Instagram

Kaslijas se javio iz bolnice posle srčanog napada, a okačio je i fotku na Instagramu (FOTO)

Španski golman Iker Kasiljas javio se iz bolnice u Portu, gdje je primljen tokom dana zbog srčanog udara.

Golmanu ovog portugalskog tima pozlilo je u sred treninga, ali se nalazi van životne opasnosti.

"Dobro sam" - prenijela je ''Marka'' njegove riječi koje je putem telefona uputio porodici i prijateljima.

Inače, veliki broj sportista se oglasio tokom dana i pružio podršku legendi Reala. A upravo je ''kraljevski klub'' imao nešto opširnije saopštenje kao vid podrške Kasiljasu.

"Kasiljas nas je kroz svoju profesionalnu karijeru naučio kako da preskočimo najnevjerojatnije izazove da bismo povećali slavu našeg kluba. To nas je naučilo da se odustajanje ne uklapa u našu filozofiju života i pokazalo nam je bezbroj puta kako da budemo jači što je izazov teži. Real Madrid želi vidjeti svog vječnog kapitena zdravog što je prije i šaljemo mu svu hrabost ovog svijeta" - stoji u poruci, prenosi Telegraf.rs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.