Đukanović sjutra putuje u SAD
Milo Đukanović

Učestvuje na Sedona forumu

Đukanović sjutra putuje u SAD

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović otputovaće sjutra u Sjedinjene Američke Države, gdje će na poziv izvršnog direktora McCainovog Instituta za međunarodno liderstvo, ambasadora Kurta Vokera, učestovati na Sedona forumu, koji se od 3-5. maja održava u istoimenom gradu u Arizoni.

Đukanović će govoriti na panel diskusiji na temu značaja globalnog liderstva SAD i imati susrete sa zvaničnicima i članovima Kongresa i vodećih organizacija na polju međunarodne politike, demokratije i ljudskih prava.

Sedona forum je godišnja konferencija McCain Institita na visokom nivou, koja će i u ovogodišnjem izdanju okupiti veliki broj političkih lidera, mislilaca, donosilaca odluka, aktivista i eksperata koji će raspravljati o aktuelnim izazovima i problemima u međunarodnim odnosima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.