Maj u znaku ljubavi za Škorpije, Djevice i Blizance
Foto: Ilustracija

Nove ljubavi na pomolu

Maj u znaku ljubavi za Škorpije, Djevice i Blizance

Ulazimo u mjesec maj, a tri horoskopska znaka u petom mjesecu pronaći će novu, fatalnu ljubav. Zvijezde kažu da će Škorpija, Djevica i Blizanci u mjesecu pred nama pronaći svoju srodnu dušu i ljubav koja može prerasti u vječitu.

Škorpija

U vaš život se u maju vraća jedna stara ljubav.

Vi ste sada slobodni pa možda čak i razočarani u emocije ali je pred vama mjesec kada sve to može da se promjeni iz korjena. Odnosno, povratak osobe iz prošlosti će na vas svakako da ostavi veliki trag.

Nećete ni sami znati sta vas je snašlo, ali sa njenim ponovnim ulaskom u vaš život ce se probuditi neke stare emocije. Vi ste inače osoba koja izbjegava da gleda unazad, ali ovog puta itekako treba da date šansu toj osobi.

Nemojte nigdje žuriti jer zaista nije poenta u tome. Dozvolite sebi ali i drugoj osobi da prije svega shvatite gdje ste ranije pogriješili i sta je ono sto vam smeta jednom kod drugog. Kada ne budete ponavljali stare greške ali i napravili neke male promjene u vašem ponašanju sve će doći na svoje mjesto.

Ponekad je povratak u prošlost dobra prilika da sredite svoj emotivni život.Uradite to u maju i nećete se pokajati.

Djevica

Vi ne možete ni da zamislite koliko će vama mjesec maj donijeti sreće.

Već u prvim danima šestog mjeseca u godini u vaš život ulazi jedan Jarac. Vas dvoje ste potpuno različiti i stvarno je teško zamisliti vas zajedno ali vaše razlike će vas i spojiti. Biće ovo veza u kojoj ćete oboje morati malo da se mijenjate i da pristanete na neke kompromise…Ali, jedno je sigurno: baš kao što će vama prijati avanturistički duh osobe rodjene u znaku Jarca tako će i njemu prijati vaš miran stav i vaš karakter.

Jedno ćete uz drugo pronaći sve ono što vam je falilo. Moguće je da ce medju vama postojati neka veća razlika u godinama ali to ne treba da vas opterećuje. Ta osoba ce itekako unijeti mir u vaš život i sreću tako da nema potrebe da slušate razum.

Zaslužili ste da budete srećni i dajte sve od sebe da bude baš tako.

Blizanci

U vaš život u drugoj polovini maja mjeseca ulazi nova ljubav. To će vrlo vjerovatno biti jedan Bik. Sa njim nećete lako naći kompromis i zajednički jezik jer jednostavno on je neko ko tjera po svome i ko ima izražen karakter ali je svakako osoba koja će moći da vas usreći.

Ako ste sada emotivno razočarani nemojte brinuti jer ce pomenuti Bik itekako imati razumjevanja za sve ožiljke koje vi sada nosite na svojoj duši. On će prije svega umjeti da vam vrati vjeru u ljubav, a tek će onda pokušati da vas zavede.

Nemojte nigdje žuriti i dajte sebi dovoljno vremena da raščistite sa prošlosću, ali tog Bika nikako nemojte odbijati. Slobodno mu recite da vam treba više vremena. On će umjeti da to razumije.To će biti prije svega jedna mirna veza i vaša mirna i sigurna luka.

Baš ono sto vam je trebalo i za čim ste čeznuli, ali vaše želje postaju stvarnost.

Izvor: Luftika.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.