DPS Kotor: Kotorsko proljećnje čišćenje
Foto: DPS Kotor

DPS Kotor: Kotorsko proljećnje čišćenje

Kotor se budi poslije dvogodišnje agonije i samozvani reformatori iz redova Demokrata su toliko prizivali „proljećne promjene“ da su ih, na poslijetku i dobili, kazali su iz OO DPS Kotor.

"Vjerovatno još uvijek nijesu prihvatili činjenicu da su samo u svojim glavama bili oslobodioci, a da su zapravo tipični tamničari grada, koji su ga prisvojili poput lične svojine i okupirali ga svojim neznanjem, manjkom obrazovanja i histerijom masovnog zapošljavanja svojih partijskih saboraca", naveli su iz kotorskog DPS-a.

Iz DPS-a su kazali da su Demokrate u duhu samovolje upravljali i Skupštinom, koju su sveli na nivo trivijalnog okupljanja i degradirali kotorsku upravu do toliko niskog nivoa da će trebati mnogo energije da se povrati. Dodajući da samozvani „vlasnik“ grada, sad već bivši predsjednik Opštine Jokić je, na zaprepaštenje desetak lojalnih pristalica – smijenjen.

"Poslijednji spomenik sumanute vladavine, vrlo simbolično, su plakati protiv smjene Vladimira Jokića, polijepljeni po gradu. Demolirana su autobuska stajališta, stubovi za rasvjetu, znakovi, kontejneri i plakati su na njima i dan danas, ostavljajući utisak nereda i nemara. Nezapamćeno je i skandalozno da jedna lokalna vlast uništava sopstvene komunalne objekte, ostavljajući grad neurednim i oštećenim. Ovo ruglo do sada nije uklonila ni komunalna policija ni komunalna inspekcija – što ih čini saučesnicima u ovom ruganju sa gradom", istakli su iz DPS Kotor.

Navodeći da je epilog velikih predizbornih obećanja činjenica da je najveća investicija ove vlasti besprizorno „ulaganje“ u manipulaciju medijima, koj su za njihov nerad neuspješno tražili krivce, a njihove pravne i finansijske marifetluke uspješno sakrivali od javnosti.

"Sa druge strane, epilog protesta od 14. aprila kao i 24. aprila se graniči sa histerijom malobrojnih okupljenih iz svih gradova Crne Gore, a najmanje iz Kotora, jesu ostaci plakata po stajalištima i blamaža pred građanima. Ništa manja od blamaže neprihvatanja odluke skupštinske većine u gradu kojim je do juče samovoljno isti Jokić stolovao", zaključili su iz OO DPS Kotor.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.