Policija u Budvi pronašla i oduzela dva pištolja sa punim okvirima i prigušivačem, municiju, heroin
Foto: Uprava policije

Osumnjičeni lišen slobode

Policija u Budvi pronašla i oduzela dva pištolja sa punim okvirima i prigušivačem, municiju, heroin

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Budva su juče u sadejstvu sa službenicima Sektora kriminalističke policije, postupajući na osnovu operativnih informacija i preduzetih operativnih i taktičkih istražnih mjera i radnji, pretresom stana pronašli i oduzeli dva pištolja sa punim okvirima, municiju, heroin i sredstva komunikacije sa kripto zaštitom. Osumnjičeni je lišen slobode.

"Naime, službenici CB Budva i SKP-a su, 29. aprila 2019. godine, shodno operativnim saznanjima, a postupajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana koji koristi B.P. (30) iz Kosova", saopšteno je iz policije.

budvapretresoruje

Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli:automatski pištolj „Škorpion“ sa montiranim prigušivačem i punim okvirom,pištolj marke „Glock 17“ sa punim okvirom,
109 komada pištoljske municije,manju količinu praškaste materije svijetlo braon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin i dva mobilna telefona od kojih jedan sa kripto zaštitom.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.  

"B.P. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu prveden državnom tužiocu u VDT u Podgorici zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", saopšteno je iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.