Brajović: Crna Gora 1. maj dočekuje sa ekonomskim rastom
Brajović

Predsjednik Socijaldemokrata uputio čestitiku

Brajović: Crna Gora 1. maj dočekuje sa ekonomskim rastom

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović čestitao je građankama i građanima Crne Gore 1. maj, Međunarodni praznik rada

Brajović je kazao da se obilježavajući Praznik rada, prisjećamo borbe ne samo za radnička, već i za politička prava i slobode.

"Kao i u svim drugim oblastima, za napredak su potrebni svijest i zrelost društva, razvijene institucije i spremnost ključnih segmenata zajednice da daju svoj doprinos boljim uslovima života i rada", rekao je on.

Brajović je naglasio da, ovaj Prvi maj Crna Gora dočekuje sa egzaktnim pokazateljima ekonomskog rasta, unaprijeđenim zakonodavstvom u oblasti unutrašnje trgovine koje je važno za veliki broj zaposlenih u ovoj djelatnosti, a čine se i napori za povećanje minimalne cijene rada.  

"Svi akteri društvenog, političkog, privrednog života, kao i civilno društvo i sindikalne organizacije imaju obavezu da kontinuirano rade na stvaranju sve povoljnijeg ambijenta za nova radna mjesta, a za zaposlene bolje uslove rada, mogućnost usavršavanja i daljeg napredovanja. Čestitam 1. maj, praznik rada“, navodi se u čestitki.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.