Nova žrtva u ratu klanova: Ovo je Milo Ilić koji je likvidiran usred dana u Podgorici(FOTO)
Milo Ilić, foto: Facebook

Nova žrtva u ratu klanova: Ovo je Milo Ilić koji je likvidiran usred dana u Podgorici(FOTO)

Milo Ilić (28) ubijen je u pucnjavi koja se dogodila danas oko 16.30 časova, a kako navode mediji, bio je pripadnik "kavačkog" klana.

Ilić je, prema navodima crnogorskih medija bio povezan sa Veskom Kalezićem koji je, u novembru, prošle godine ubijen na Starom aerodromu.

Prema saznanjima CdM-a, Ilić je parkirao džip uz ulicu i pošao do kladionice. Kada se vraćao, prišao mu je momak sa kačketom i ispalio pet-šest hitaca u njega.

Ilić je onda ranjen krenuo da bježi, ali ga je ubica sustigao i ispalio još pet hitaca. Nakon toga je pobjegao.

Kako se može videti na njegovom Fejsbuk profilu, on se često hvalio luksuznim životom. Skupi automobili, debele "kajle" oko vrata uglavnom su fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama.

1837329miloilicccccff

Foto: Facebook

Takođe, tu su i fotografije iz filma Kum, ali i jedna Akranova.

1837327miloilic2ff

Foto: Facebook

Iz policije je saopšteno da je Ilić, shodno policijskim evidencijama, pripadnik jedne organizovane kriminalne grupe.

“Policijski službenici, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikovanju osobe koja je ubila Ilića. Na licu mjesta se vrši uviđaj kojim rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici”, ističu u Upravi policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.