Opljačkan ministar prosvjete Srbije: Štetu procjenjujem na 4 do 5 hiljada eura
Šarčević, foto:Tanjug

Ukradeni satovi, nakit

Opljačkan ministar prosvjete Srbije: Štetu procjenjujem na 4 do 5 hiljada eura

Kuća Mladena Šarčevića, ministra prosvjete, nauke i tehnološkog razvoja, u ulici Neznanog junaka na Dedinju, opljačkana je tokom uskršnjih praznika i iz nje su odnijeti satovi i nakit vrijedni oko 4.000 eura.

Šarčević je za list Kurir izjavio da je sa suprugom bio van Beograda na jedan dan, a kad su se vratili "imali su šta da vide".

On je rekao da su lopovi očigledno tražili štekove misleći da će pronaći novac, ali pošto ga nisu našli, jer on, kako kaže, takve štekove nema, uzeli su mu satove i druge vrijednije predmete koje su zatekli u kući.

 "Odnijeli su cijelu moju kutiju sa šest satova, kao i dio nakita moje supruge i zlatnike koje sam skupljao ili dobio na poklon", rekao je Šarčević.

On je dodao da njegovi satovi nisu skupi i da on ne živi bahato i bogato, ali da je to bila lijepa kolekcija za različite prilike.

"Ukupnu štetu procenjujem na između četiri i pet hiljada eura, ne više od toga", rekao je Šarčević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.