Melanija proslavila 49. rođendan: Bijela kuća se obrukala čestitkom (FOTO)
Melanija Tramp

Melanija proslavila 49. rođendan: Bijela kuća se obrukala čestitkom (FOTO)

Prva dama Amerike Melanija Tramp prekjuče je napunila 49 godina.

Ovaj dan lijepa Slovenka provela je radno – sa suprugom Donaldom ugostila je japanskog premijera i njegovu suprugu na večeri u Beloj kući, piše Stil.kurir.rs.

Melanija je primila na hiljade čestitki sa lijepim željama za rođendan, ali jedna je učinila da se pola svijeta nasmije.

Naime, u pitanju je čestitika upućena prvoj dami na Tviteru sa zvaničnog naloga Bijele kuće, a “problem” je bio u fotografiji. Na njoj Melanija sama sjedi na kauču, okružena brojnim fotografima koji su svoje objektive uperili u – njenog supruga, koji nije u kadru pomenute fotografije.

Fotografija je nastala u martu, tokom bilateralnog sastanka američkog predsjednika i češkog premijera.

Ipak, Melanija je svoju pažnju usmjerila na lijep gest njenog supruga – Donald je poslao mejl na bezbroj adresa, u kojem je potražio pomoć da se skupi milion potpisa za rođendansku čestitku njegove supruge.

''Potrebna mi je vaša pomoć. Našoj divnoj prvoj dami, Melaniji, rođendan je za koji dan, a ja želim da uradim nešto posebno za nju jer je ona meni posebna. Svi znamo da je Melanija nevjerovatna supruga, majka i prva dama. Pomozite mi da joj pokažem koliko je Amerikanci vole'' – napisao je predsjednik Amerike u mejlu.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.