Cetinjska URA: Hitno sanirati put prema Lovćenu
Foto: URA

Cetinjska URA: Hitno sanirati put prema Lovćenu

Cetinjska URA juče je, po prijavi građana, obišla put Cetinje - Ivanova korita i uvjerila se u kakvom stanju se on nalazi.

"Već na vrhu Lovćenske ulice, u borovoj šumi, nalazi se deponija tvrdog materijala koja je odmah uz magistralnu cestu i zaista predstavlja neprijatno iskustvo za sve posjetioce koji se upute ka Nacionalnom parku", navode u cetinjskom pokretu URA.

Kazali su da se na više mjesta može naići na odrone na putu koje nadležni organi ne uklanjaju već duže vrijeme. 

"Na pojedinim mjestima došlo je i do urušavanja samog puta, te na tim djelovima postoji opasnost kako za vozače, tako i za puno biciklista koji posjećuju NP "Lovćen". Ako imamo u vidu da predsezona već uveliko traje i da su počele posjete NP "Lovćen" od strane domaćih i stranih turista, možemo konstatovati da su i ovaj put zakazali nadležni organi", konstatuju u prijestoničkom odboru URA.

Apeluju na Upravu za saobraćaj, Prijestonicu Cetinje i NP "Lovćen" da se narednih dana pobrinu za rješavanje problema na ovom regionalnom putnom pravcu, a ne da, kako kažu, "po navici" čekaju da članovi AMSK "Lovćen" upristoje i osiguraju put uoči brdske auto trke.

nploven2

Foto: URA

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.