U Zagrebu otvorena prva
ilustracija

Za sve one koje nema ko da češka

U Zagrebu otvorena prva "Češkaonica": Izaberite čime ćete se češkati

Zagrebački Dubec preplavljen je oglasima za Češkaonicu, salon koji se bavi češkanjem. Ukoliko volite da se češkate, rezervišite svoj termin u novootvorenom salonu u Zagrebu, piše u objavljenom oglasu.

Nije šala! Potvrdila je to za Antenu Zagreb Ana koja stoji iza oglasa:

"Radi se o salonu za češkanje u kojem se rezerviše termin, odabere se trajanje termina i čime ćete se češkati. Da li će to biti sa noktima, štapićima, perjem ili raznim četkama. Baš salon za češkanje", kazala je Ana.

ce

Cijena tretmana je 80 kuna (oko 10 eura) za pola sata ili 100 kuna (oko13.50 eura) za sat vremena.

"Ja sam ona koja se lično puno voli češkati. I gledam neki ljudi isto vole da se češkaju, ali nema ko. I onda sam si mislila sad ću ja otvoriti salon pa neka se i drugi imaju gdje češkati", kazala je vlasnica salona, prenosi RTL.

Salon već ima pune ruke posla a prvi slobodan termin možete dobiti tek od sljedeće sedmice pa ako vas zanima, rezervišite svoj termin na vrijeme.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.