Neobičan prizor na Krimu: Mačka usvojila male vjeverice (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

Neobičan prizor na Krimu: Mačka usvojila male vjeverice (VIDEO)

Nesvakidašnji prizor gdje je mačka na Krimu usvojila napuštene male vjeverice oduševio je korisnike društvenih mreža širom svijeta.

"Posjetioci parka su jednom prilikom donijeli divne vjeverice u kutiji. U tom periodu, naša mačka je dobila mladunce i odlučili smo da vjeverice upoznamo sa njom. Ona ih je brzo prihvatila, počela je da ih liže. U početku su bili uplašeni, ali su se mladunci brzo navikli i shvatili da je ona njihova druga mama", rekla je zaposlena u parku na Krimu, Ogla Fatejeva.

Porodica sada spava zajedno, šetaju se zajedno okolo, penju se, čak i ponekad bude "kavga" oko mlijeka.

Pogledajte kako izgleda neobična porodica satkana od bezinteresne ljubavi.

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.