Bečić: Poruka Vaskrsa čini se nikad potrebnija kao izvor nade
Bečić

Bečić: Poruka Vaskrsa čini se nikad potrebnija kao izvor nade

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić je u svoje ime i u ime svoje partije čestitao, sveštenstvu i svim pravoslavnim vjernicima u Crnoj Gori najznačajniji hrišćanski praznik Vaskrs.

"Biblijska poruka o Vaskrsu, univerzalna i nepromijenjena vijekovima, koja nas uči da je neminovna pobjeda života nad smrću, dobra nad zlom, ljubavi nad mržnjom, istine nad laži, pravde nad nepravdom, smjernosti nad razbojništvom, čovjeka nad nečovjekom, čini se nikad aktuelnijom i nikada potrebnijom, kao ohrabrenje i kao izvor nade, nego u današnje vrijeme", poručio je Bečić.

On je kazao da je simbolika Vaskrsa dragocjena jer nas opominje da je svaka sila za vremena, a da su vrijednosti koje zlo ne može da uništi, niti da razori, ni kada se najviše osili - porodica, ljubav, sloboda, dobra volja među ljudima, mir - vječne, nepobjedive i nepropadljive.

"Stoga, u želji da najznačajniji hrišćanski praznik dočekate sa dobrim mislima, u dobroj volji, miru i ljubavi sa bližnjima, još jednom, srdačno, želim Vam srećan Vaskrs", istakao je Bečić u čestitci.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.