Abazović: Neka praznici daju doprinos većem međusobnom poštovanju, toleranciji i uvažavanju

Abazović: Neka praznici daju doprinos većem međusobnom poštovanju, toleranciji i uvažavanju

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović čestitao je danas svim pravoslavnim vjernicima vaskršnje praznike uz želju da ih, kako je kazao, proslave u zdravlju, miru, blagostanju i u porodičnom okruženju.

"Praznici su vrijeme za porodicu i osjećaj zajedništva a Vaskrs nas podsjeća na vječne i neprolazne ljudske vrline. Neka praznici daju doprinos većem međusobnom poštovanju, toleranciji i uvažavanju, kao osnovnim vrijednostima našeg društva“, naveo je lider pokreta URA.

Abazović je u čestitki dodao da je simbolika ovih praznika pobjeda dobra nad zlim i da ta činjenica uvijek nanovo vraća vjeru u bolju budućnost i skladnije i harmoničnije društvo i državu,

"Bolju, sigurniji, skladniju i pravedniju budućnost koju decenijama očekuju mnoge generacije crnogorskih građana. A ono što trebamo čvrsto njegovati kao dobre stvari jesu naša multikulturalnost i multinkonfesionalnost koji vjekovima krase crnogorsko društva i na šta trebamo biti ponosni", zaključio je Abazović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.