Raičević: Skrnavljenje crkava nije svojstveno Baru, građani uznemireni

Počinioce privesti pravdi

Raičević: Skrnavljenje crkava nije svojstveno Baru, građani uznemireni

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević oštro je osudio gnusni čin krađe zvona sa tri vjerska objekta u Baru,koji je proteklih dana uznemirio građane.

"Ovo skrnavljenje crkava,čemu smo svjedoci proteklih dana,nije svojstveno Baru,koji je oduvijek, čak i u teškim vremenima,bio prepoznat po multivjerskom skladu.Nebrojeni su primjeri kako su vjerske objekte gradili naši sugrađani sve tri vjere-zajedno i nesebično.Zato ne želim da ovo naruši tradiciju suživota sve tri vjerske zajednice u gradu pod Rumijom.", naveo je Raičević.

IMG4491

On je apelovao na nadležne organe da što prije identifikuju počinioce ovog teškog djela i da ih privedu licu pravde,a da zvona budu vraćena i ponovo zazvone u Starom Baru,Rapu i Gretvi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.