Budva: Prava Crna Gora poklonila hiljadu Vaskršnjih jaja najugroženijima
Foto: Prava CG

Budva: Prava Crna Gora poklonila hiljadu Vaskršnjih jaja najugroženijima

Odbor Prave Crne Gore u Budvu poklonio je hiljadu vaskršnjih jaja tamošnjem Crvenom krstu namijenjenih najugroženijima.

Tom prilikom, uz prisustvo predsjednika partije Marka Milačića, obratio se član Inicijativnog odbora Prave u Budvi Luka Liješević.

„Želim prije svega da pozdravim radnike Crvenog krsta i volontere što svojim velikim zalaganjem olakšavaju život našim ugroženim pojedincima i porodicama.

Inicijativni odbor Prave Crne Gore u Budvi i došao je na ideju da, privatno, podvlačim - privatno, skupimo određena sredstva koja ćemo namijeniti Crvenom krstu. To smo uradili u vidu kupovine vaskršnjih jaja. Što se tiče materijalne strane ovog čina, ona nije velika, ali ima duhovnu notu koja nam je najvažnija.  

Kao Prava Crna Gora donijeli smo jaja, odnosno poklone na pravo mjesto, pravim ljudima i u pravo vrijeme i sa otvorenim srcem", kazao je Liješević.

Dodaje da je to poruka svim ljudima.

"Da ne samo za Vaskrs, ne samo za  vjerske praznike, kada će se oni osjećati bolje zbog nečijeg darovanja, nego mnogo češće da se sjetimo ugroženih porodica i onih kojima je to prijeko potrebno, a ima ih dosta u ovom vremenu koje je sve gore i gore svakim danom i da počnu da razmišljaju na način da se humanost isplati prvo u prvom licu, pa onda i šire", zaključio je Liješević.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.