Srbija: Muškarac ubijen u privatnom apartmanu, napadač u bjekstvu
Forenzičari pregledaju automobil ubijenog u Vrdniku / Foto S. Kostić

Srbija: Muškarac ubijen u privatnom apartmanu, napadač u bjekstvu

U privatnom apartmanu u Irigu kod Vrdnika ubijen je Nemanja G. (37) kada ga je nepoznata osoba upucala iz vatrenog oružja.

Napadač je trenutno u bjekstvu. 

„Policija intenzivno traga za osobom koja je u četvrtak oko 22.50 sati u privatnom apartmanu u Vrdniku kod Iriga hicima iz vatrenog oružja ubila N. G. (37). Odmah po prijavi događaja na lice mjesta upućeni su inspektori kriminalističke policije, a angažovane su i druge jedinice policije koje tragaju za počiniocem. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzimaju sve mjere i radnje kako bi ovaj slučaj bio što prije rasvijetljen, a počinilac krivičnog djela uhapšen.”

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.