Trka BAT Podi - Herceg Novi 2019. održaće se 11. - 12. maja

Trka BAT Podi - Herceg Novi 2019. održaće se 11. - 12. maja

Brdska trka BAT Podi – Herceg Novi 2019, u organizaciji Auto-moto sportskog kluba PODI - Herceg Novi, održaće se 11.-12. maja na Podima, kojom se i zvanično otvara predstojeća sezona brdskih trka.

Trka će okupiti, tradicionalno, najbolje vozače Crne Gore, a učešće je najavilo oko 50 takmičara, među kojima su u značajnom broju nosioci šampionskih titula.

- Pripreme za predstojeću trku su veoma zahtjevne, od pripreme staze, preko tehničke i cjelokupne organizacije, kako bismo na kavlitetan način realizovali trku. Potrudili  smo se da vozačima obezbijedimo sve uslove za postizanje vrhunskih rezultata, kao i maksimalnu sigurnost kako za njih tako i za publiku, koju očekujemo, i ove godine, u velikom broju.- kazao je direktor trke Božidar Boško Radović. 

Takmičarska staza je duga 4 km i 400 m, a voziće se od Poda do raskrsnice na Kameno. Termini trke na stazi Podi su 11. i 12. maj,  tehnički pregled i verifikacija vozila zakazani su za 10. maj, a vanredni tehnički pregled 11. maja. 

Satnica takmičenja biće naknadno objavljena. Brdsku trku uživo će prenositi MNE Sport.

BAT Podi - Herceg Novi 2019 organizuje se uz pokroviteljstvo Opštine Herceg Novi, TO Herceg Novi, kao i sponzorstva brojnih kompanija i pojedinaca, zaljubljenika u auto sport.

Kalendar takmičenja za 2019. godinu:  Podi - Herceg Novi 11.- 12. maj, Kotor 1.- 2.jun, Glava Zete 22.- 23.jun, Lovćen 5. - 6.juli, Pljevlja 24.- 25. avgust i Dubrovnik 5.-6. oktobar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.