Teška nesreća u Hrvatskoj: Poginule četiri osobe iz Srbije
Izvor:Hrt.hr

Teška nesreća u Hrvatskoj: Poginule četiri osobe iz Srbije

U teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu A3 u Hrvatskoj, između Sredanaca i Slavonskog Broda, poginule su četiri osobe iz Srbije, a jedna je povrijeđena. Među nastradalima i tinejdžer.

HRT javlja da se nesreća dogodila u smjeru Bregane i da su svi nastradali državljani Srbije. 

Vozač "škode oktavije" slovenačkih registarskih oznaka izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio s puta. Nakon slijetanja udario je u zaštitnu ogradu uz auto-put.

Nesreća dogodila pola sata posle ponoći.

nesrecavusrijemska1jpg688x388q85cropupscale

Fotografija preuzeta sa hrt.hr

Nastradao je vozač koji je imao 42 godine kao i putnici koji su imali 14, 43 i 47 godina. Suvozač (28) jedini je kosristio sigurnosni pojas i on je zadobio lakše povrede, javlja portal Indeks.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.