Crnogorac zbog prezimena postao hit interneta (VIDEO)
Foto: Screenshot

Crnogorac zbog prezimena postao hit interneta (VIDEO)

Mladi Dragiša je sa svojim prijateljima pokrenuo ekološku akciju čišćenja crnogorske obale "Ne bacajte boce", ali to nije ono što mu je donijelo slavu na internetu.

Zapravo jeste, ali u kombinaciji s njegovim prezimenom.

Njegove izjave u jednom TV prilogu objavljen je na Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov, a onda je počeo da se širi društvenim mrežama. 

Naime, Dragiša se preziva Boca, a čini se da je korisnicima bilo posebno smiješno što je ispod njegovog imena i prezimena navedeno i "Ne bacajte boce".

"Ne bacajte Dragišu", "Nemojte ga bacati više", "Pravda za Boce", "Legenda kaže da Boce ne piju iz čaše", "Držite malog, prosuće se", bili su neki od komentara.

Javio se i Dragiša, koji je prilično kul odreagovao na komentare.

"Nosim ovo prezime cio život i ne postoji ništa što već nisam čuo", napisao je.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.