Vuković: Hodžić još jednom učinio ponosnim Podgoricu
Vuković i Hodžić

Vuković: Hodžić još jednom učinio ponosnim Podgoricu

Karate u Podgorici ima dugu tradiciju i karatisti u kontinuitetu ostvaruju ozbiljne rezultate na međunarodnom planu, kazao je gradonačelnik Glavnog grada Ivan Vuković, prilikom prijema upriličenog za karatistu Omladinca, Marija Hodžića koji je na nedavno održanom seniorskom Evropskom prvenstvu u Gvadalahari osvojio srebrnu medalju.

"Izuzeno je zadovoljstvo što ste nas još jednom obradovali i učinili ponosnim na čemu vam u ime Glavnog grada čestitam i zahvaljujem, a siguran sam i u ime svih građana Podgorice koji se raduju vrhunskim uspjesima naših sportista", kazao je Vuković, prenosi agencija MINA.

On je kazao da rezultati i tradicija gradsku upravu, u saradnji sa nadležnim državnim institucijama, još više obavezuje da u narednom periodu snažnije pomaže i doprinosi razvoju karatea i sporta u Podgorici.

Gradonačelnik je Hodžiću poželio osvajanje zlatne medalje na sljedećem velikom međunarodnom takmičenju i plasman na Olimpijske igre.

Hodžić se, predstavljajući planove i ambicije za naredni period, zahvalio upravi grada na podršci, navodeći da vjeruje da će nastaviti da ostvaruje uspjehe i promoviše Podgoricu i Crnu Goru u najboljem svjetlu.

On je naglasio da mu je, pored osvajanja medalja na velikim takmičenjima, najveći cilj u karijeri plasman na Olimpijske igre.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.