Bulatović: SDP više ne može biti dio koalicije na vlasti u Budvi
Bulatović

Bulatović: SDP više ne može biti dio koalicije na vlasti u Budvi

Prvi potpredsjednik opštine Budva i šef budvanskog odbora Crnogorske Vladimir Bulatović izjavio je danas da SDP više ne može biti dio koalicije na vlasti u Budvi.

„Nakon smjene Vladimira Jokića u Kotoru, koju je inicirao i sa DPS-om sproveo SDP, ta stranka više ne može biti dio naše zajedničke vlasti u Budvi. Crnogorska je i ranije inicirala izmjene koalicionog sporazuma budvanske vlasti i u tom sporazumu ne može biti mjesta za rušitelje opozicionog djelovanja“, izjavio je Bulatović.

Bulatović je dodao da će politička situacija u Kotoru biti i posebna tačka na sjednici Predsjedništva Crnogorske, koja je zakazana za večeras u 19:30 sati u Podgorici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.