Zastrašujući snimak nesreće: Pošli da isprose mladu pa poginuli
Sa mjesta nereća, izvor:Novosti

Stradao otac i dva sina

Zastrašujući snimak nesreće: Pošli da isprose mladu pa poginuli

Tri osobe su poginule, a četiri povrijeđene u nesreći koja se dogodila u ataru sela Putinci kod Rume u Srbiji, javili su tamošnji mediji.

Kako prenose mediji, do saobraćajne nesreće je došlo kada je auto „reno laguna“ sa tablicama Stare Pazove sletio sa puta i udario u banderu, a oni su išli da isprose mladu.

Uznemirujući snimak teške saobraćajne nesreće u kojoj su nastradali M. J. (37) i dvojica njegovih sinova M.J. (19) i M. J. (17), emotivala je Sremska TV.

Dvije osobe su zadobile teške povrede, a dvije lakše tjelesne povrede i oni su prevezeni u najbližu bolnicu.

Policija je obavila uviđaj. Tokom dalje istrage biće utvrđene sve okolnosti nesreće.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.