Bečić:  Ima li razlike između Ranka Krivokapića i Darka Pajovića?
Aleksa Bečić

"Lider SDPa pucao u jedinstvo opozicije"

Bečić: Ima li razlike između Ranka Krivokapića i Darka Pajovića?

Danas je Ranko Krivokapić pucao u jedinstvo opozicije, u demokratiju, u izbornu volju i kao mnogo puta do sada dao pojas za spasavanje DPS-u, kazao je Aleksa Bečić lider Demokrata okupljenim građanima ispred SO Kotor.

"Želim da se zahvalim predsjednici Skupštine, gospođi Dragici Perovic, potpredsjedniku Samardžiću, kao i brojnim čelnicima izvršne vlasti iz različitih partija,  koji su nam časnim držanjem pokazali kako se brani volja naroda, ali i pravo i pravda. Predsjednica Skupštine je jasno saopštila da je prekinula sjednicu, a sjednica je nastavljena protivno pravu, tako da je dalji nastavak sjednice, kako je rekla uvažena gospođa Perović, klasična pravna hajdučija. Moje obraćanje je uslovno, odnosno ako odbornici SDP sruše danas opozicionog predsjednika Opštine.S obzirom da se svi u SDP-u ne slažu sa ovim sramnim činom, personalizovaću odgovornost na onog koji je skuvao ovu čorbu, kao mnoge do sada, a njegovo ime je Ranko Krivokapić. Danas je Ranko Krivokapić pucao u jedinstvo opozicije, u demokratiju, u izbornu volju i kao mnogo puta do sada dao pojas za spasavanje DPS-u", kazao je Bečić.

Vladimir Jokić smijenjen je danas glasovima 18 odbornika.

Bečić je optužio Krivokapića da Jokića ruši zato što narednih 12 godina Luka Kotor ostaje opštinska, a ne tajkunska.

"2015. je čekao da kupe Pajovića, pa je onda izašao iz vlasti, ali Pajović je otvoreno uradio i valorizovao, a Krivokapić misli da najeftinijim metodama vara narod i opoziciju. Pitam vas da kao građani kažete: ima li razlike između Ranka Krivokapića i Darka Pajovića?Više puta smo saopštili i mi, i predstavnici GP  “Odupri se”, i druge opozicione partije, i na sastanku lidera i javno, da je rušenje Jokića i opozicione vlasti u Kotoru, rušenje jedinstva opozicije i Sporazuma o budućnosti. Tako da je Krivokapić pucao danas u jedinstvo opozicije i u Sporazum o budućnosti", kazao je Bečić.

Od danas, saglasno odluci Glavnog odbora, Demokrate, kako je rekao  lider te partije, više Ranka Krivokapića ne smatraju partnerom nigdje.

"Nema te sile koja me može natjerati da sjednem sa njim kao partnerom za isto sto i da se dogovaram. Davno sam vam rekao, opozicija se mora raščistiti da bi pobijedila DPS. I sport i politika su me naučili, bolje je u borbu da ideš sa 3 poštena igrača, nego sa 10, od kojih je jedan špijun, a jedan izdajnik. Zato je sazrelo vrijeme da se radi na formiranju bloka koji ne obuhvata DPS, ali ni njihove satelite, pomagače i  izdajnike opozicionih birača", kazao je Bečić apelujući da se  skup mirno, dostojanstveno i građanski završi.

" Nema većeg bremena nego kad svojoj djeci nametneš hipoteku izdajnika. Tako da ih ostavljamo sudu naroda i istorije, a mi nastavljamo još odlučnije borbu za slobodu.", zaključio je Aleksa Bečić.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.