Pretresi na tri lokacije u Podgorici,o duzeto oružje, municija, marihuana, vozilo...
Foto:Uprava policije

Jendo lice uhapšeno

Pretresi na tri lokacije u Podgorici,o duzeto oružje, municija, marihuana, vozilo...

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući aktivnosti na osnovu operativnih saznanja, izvršili pretrese na četiri lokacije koje koriste tri lica. Pretresima je pronađeno i oduzeto oružje, municija, marihuana, vozilo i drugi predmeti, saopštila je Uprava policije.

Postupajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu, službenici CB Podgorica su izvršili pretrese lokacija koje koriste R.R, D.M. B.Z.

"Slobode je lišen R.R. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Sumnja se da je R.R. počinio krivično djelo teška krađa na štetu M.K. na način što je, kako se sumnja, otuđio vozilo. Pretresom na dvije lokacije koju koristi R.R. policijski službenici su pronašli i oduzeli bajonet i 35 komada puščane municije cal. 7,62mm.", navodi se u saopštenju.

Kako je dalje navedeno, pretresom lokacije koju koristi D.M. policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj sa 12 komada municije i jedan biber sprej.

"Protiv D.M. je podnijeta prijava zbog počinjenog prekršaja Zakona o oružju. Od ovog lica je radi provjere privremeno oduzeto vozilo marke „Audi A6“", dodali su iz UP.

Policija je pretresom prostorija koje koristi Z.B. pronašla i oduzela lovačku pušku, dva pištolja i manju količina biljne materije tamozelene boje za koju se sumnja da je marihuana. 

Protiv  njega je podnijeta prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.