Smijenjen Jokić: Odlazim čista srca i čista obraza
Vladimir Jokić

Glasovima odbornika SDP-a, DPS-a, SD-a, HGI i LP

Smijenjen Jokić: Odlazim čista srca i čista obraza

Vladimir Jokić nije više predsjednik Opštine Kotor, glasovim je odlučilo 18 odbornika Skupštine Opštine.

Nakon što je predsjednica SO Kotor Dragica Perović objavila prekid 19. skupštine, 18 odbornika je nastavilo rad i izglasalo da Vladimir Jokić više nije predsjednik opštine Kotor.

"Upravo sam političkom korupcijom i prevarom razriješen funkcije predsjednika opštine Kotor. Kao što sam više puta rekao, odlazim čista srca i čista obraza. Novoj većini sam ostavio dospjele zahtjeve, DPS katalog i sitninu. Da imaju, da im se nadje", poručio je Jokić na svom Facebook profilu, prenosi Radio Kotor.

Za smjenu Jokića, pored opozicije, glasali su odbornici SDP-a.

Jokić je prije nego što su ga odbornici smijenili danas sam razriješio dužnosti potrpredsjednika opštine Branka Nedovića (SDP).

Nova skupštinska većina koju čini SDP, zajedno sa DPS, SD, LP i HGI zbog Jokićeve smjene Nedovića bila je prinuđena da povuče sa dnevnog reda skupštine odluku o postavljaju Nedovića za v.d. predsjednika Opštine pa je sjednica okončana i kako se čulo biće naknadno nastavljena nakon okončanja dogovora između tih partija, prenijele su Vijesti.

Za sada nije poznato ko će i kako rukovoditi lokalnom upravom Kotora u narednom periodu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.