Budva: Vlasnik plažnog bara polio sebe i objekat benzinom, rušenje odloženo
Foto: RTV Budva

Budva: Vlasnik plažnog bara polio sebe i objekat benzinom, rušenje odloženo

Izvršna služba Komunalne policije Opštine Budva pokušala je danas da sruši plažni bar "Zoff fish" na Kamenovu. U toj namjeri nije uspjela, jer se vlasnik, Zoran Kovačević, polio benzinom, okružio plinskim flašama i zatvorio se u objektu,pirenosi RTV Budva.

Ovaj objekat nema dozvolu za rad, a ovo je bio šesti pokušaj Komunalne policije da ga sruši. Komunalni inspektor je za RTV Budva kazao da su odložili rušenje iz straha da Kovačević ne oduzme život sebi i ugrozi sve prisutne.

Kovačević je kazao da narednih mjesec i po dana neće napuštati objekat, kako ne bi došlo do rušenja. 

Na prilaznom putu do bara parkirani su automobili, tako da izvršna služba nije mogla prići.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.