Bojan Marović kupio rudnik!
Bojan Marović

Bojan Marović kupio rudnik!

Bojan Marović rijetko priča o svom privatnom životu, a kako izgleda i o poslovnim planovima. Poznato je da je diplomirani čelista I da se bavi profesionalno muzikom, ali ono što je nepoznato, kada je ovaj pop muzičar u pitanju je da je on partner u jednoj velikoj firmi, koja se bavi uvozom mermera i granita.

Da se radi o ozbiljnoj firmi, zbog koje će Bojan možda dići ruke od svog glavnog zanimanja, jer je Bojan kupio rudnik, a za saradnju sa njim su zainteresovane i neke velike korporacije iz Rusije i Kine.

“Ja ne pričam o tome, pa mi je čudno kako je to došlo do vas. Iskreno, nikada mi nije bila namjera, niti postoji ikakva šansa da prekinem da se bavim pjevanjem. Meni je muzika uvijek bila na prvom mjestu, a sticajem okolnosti, zbog brzom napretka firme sa kamenom, sklopili smo nekoliko ugovora sa velikim kompanijama, pa je kupovina rudnika bila logičan potez. Ništa ne brinite, stižem da sviram svuda po regionu, da snimam i da pišem. Pjesma “Još si samo moja” je nastavak pjesme “Kao da si tu”, koja je doživjela lijep i veliki uspjeh, a uskoro će izaći nova pjesma i spot, tako da o povlačenju sa estradne scene, nema priče“, rekao je Bojan.

Zanimljivo je, da je u novom poslu Bojanu podrška i njegov rođeni brat, inače proslavljeni fudbaler Boris Marović, koji mu je pravio društvo na beogradskom sajmu, na kom su predstavili firmu i na kom je Bojan održao nastup.

Starmagazin.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.