Ubistvo biznismena iz Banjaluke: Uhapšeni Baldo i Milanović, traga se za Đukanovićem
Foto: Nezavisne

Ubistvo biznismena iz Banjaluke: Uhapšeni Baldo i Milanović, traga se za Đukanovićem

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske danas su uhapsili Emilija Baldu i Gorana Milanovića koji se sumnjiče da su ubili Slavišu Krunića i Žarka Pavlovića, te ranili Gorana Ilića u Glamočanima kod Banjaluke.

Kako saznaju "Nezavisne" trenutno je u bjekstvu Benedi Đukanović.

Uhapšeni se sumnjiče za "teško ubistvo" i krivično djelo "ubistvo u pokušaju"

Ova lica se sumnjiče da su sa Željkom Kovačevićem, koji je sinoć smrtno stradao u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela.

Za ova krivična djela sumnjiči se i Benedi Đukanović. iz Banjaluke, koji se trenutno nalazi u bjekstvu i za kojim policija aktivno traga, a za njim je raspisana i potjernica.

Istragu u vezi sa krivičnim djelom "Teško ubistvo" vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

Podsjetimo, u Glamočanima kod Banjaluke protekle noći u pucnjavi su stradala tri lica, a jedno je zadobilo teške tjelesne povrede vatrenim oružjem.

Ubijeni Slaviša Krunić je bio vlasnik kompanija "Sector Security, "Žitopeka", "Žitoprodukt", "Sektor ADS" i "Sektor ZOS", a ubijen je i jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović, te napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.