Repeša više nije trener ekipe Budućnost Voli
Jasmin Repeša

Repeša više nije trener ekipe Budućnost Voli

Hrvatski trener Jasmin Repeša podnio je ostavku na poziciju trener Košarkaškog kluba Budućnost iz Podgorice.

"Obavještavamo navijače našeg kluba, ali i cjelokupnu javnost, da je trener Jasmin Repeša podnio ostavku na čelu šefa stručnog štaba našeg kluba koju je Upravni odbor kluba prihvatio", saopšteno je iz KK kluba Budućnost Voli.

Tokom prethodna 4 mjeseca, trener Repeša je vodio klub u regularnom dijelu Evrolige kao i do finala regionalnog takmičenja.

"Budućnost VOLI se ovim putem zahvaljuje dosadašnjem treneru na saradnji, predanom i profesionalnom odnosu prema klubskim obavezama i želimo mu uspješan nastavak trenerske karijere", poručili su iz ovog kluba.

Repeša je naglasio da je ogorčen na sva dešavanja u finalnoj seriji i da ne vidi smisao rada u ovakvoj regionalnoj ligi.

Budućnost je sinoć u majstorici finala play-offa regionalne ABA lige poražena u Beogradu od Crvene zvezde sa ubjedljivih 54:97. Time je beogradski klub došao do 3:2 u finalnoj seriji i naslova šampiona ABA lige, a samim tim i plasmana u Euroligu naredne sezone.

Repeša je na mjestu trenera Budućnosti naslijedio Aleksandra Džikića koji je prošle sezone podgorički klub odveo do titule regionalnog šampiona.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.