Kavčani preko novina poslali Vukotićima šifrovanu poruku (FOTO)
Ubistvo Roganovića u Beču

Poslije likvidacije Roganovića u Beču

Kavčani preko novina poslali Vukotićima šifrovanu poruku (FOTO)

Poslije likvidacije Vladimira Roganovića u Beču, u novinama je objavljena čitulja u kojoj nepoznata osoba prijeti "manekenu i lisici", a istražitelji vjeruju da je poruka bila upućena sinovima likvidiranog Veselina Vukotića.

Ubicu Veselina Veska Vukotića (69), oca Jovana i Igora Vukotića, koje je policija označila kao vođe "škaljarskog klana" istražitelji traže u redovima suprotstavljenog "kavačkog klana".

Vukotić je, podsjetimo, ubijen u subotu u sačekuši ispred porodičnih apartmana u naselju Dobrota u Kotoru. U roku od samo 48 sati, policija je na saslušanje privela 26 osoba bliskih "kavačkom klanu" kako bi provjerila njihov alibi u vrijeme brutalne likvidacije Vukotića.

"Istražitelji su uvjereni da iza ubistva stoje pripadnici "kavačkog klana" koji su u sukobu sa sinovima ubijenog. Oni vjeruju da su "kavčani" brutalnu osvetu najavili poslije ubistva njihovog istaknutog člana Vladimira Roganovića u Beču u decembru 2018",  kaže sagovornik.

On podsjeća da su još tada za oko zapale čitulje koje su pripadnici "kavačkog klana" objavili u novinama, ali i pjesma koju mu je posvetio Radoje Zvicer, za kojim je susjedna država raspisala potjernicu. U novinama je osvanula i čitulja koju je potpisao "bata", a za koju su mnogi posumnjali da je šifrovana poruka koja nosi i otvorenu prijetnju.

"Vladimiru Roganoviću Vili. Da ovakvog momka prevare manekeni i lisice, jednostavno ne ide. Poslednji pozdrav, bato", navedeno je u oproštajnoj poruci, za koju su mnogi posumnjali da je prijetnja braći Vukotić. 

5cbec000963c40ea985a253d0a0a0a64cituljavladimirroganovicpreviewOrg

Osim ubistva Roganovića, "kavčani" su navodno braći Vukotić zamjerali i pucnjavu na Tamaru Zvicer, suprugu njihovog vođe Radoja Zvicera.

"Nedavno je istraga o pucnjavi koja se dogodila u maju 2016. ponovo otvorena protiv Jovana i njegovog oca Veselina zbog sumnje da su pokušali da ubiju Tamaru Zvicer tako što su pucali u njen automobil iz svog auta, ali ga nisu pogodili. Vukotić je navodno dostavio snimak na kom se vidi da je kobnog dana bio u Ljubljani i da nije bio u Kotoru kad je pucano na nju",  podsjeća sagovornik Kurira.

Kurir

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.