Vukotići se oprostili od ubijenog oca: Svako zna što mu je činiti
Ubijeni Vukotić, foto:Novosti

Čitulje "škaljaraca"

Vukotići se oprostili od ubijenog oca: Svako zna što mu je činiti

Kotoranin Veselin Vukotić, otac vođa škaljarskog klana Jovana i Igora Vukotića, ubijen je u kotorskom naselju Dobrota, a danas su se od njega čituljom oprostili sinovi.

''Tvoja smrt danas je probudila ono što sam godinama umirivao u sebi, svako zna šta mu je činiti''-piše između ostalog u čitulji Jovana Vukotića koji je trenutno u zatvoru u Srbiji.

5753811422487560287087484796211312545759232n

''Zapamti da nas niko ne može razdvojiti  nikad''-piše u čitulji Igora Vukotića koji je u bjekstvu.

578399065911185046322897902092031902613504n

Vukotić je ubijen u subotu oko 20.45 sati na parkingu ispred apartmana "Vukotić“, koji su u njegovom vlasništvu, gdje je i živio. Prema nezvaničnim informacijama Pobjede, muškarac sa kačketom na glavi ispalio je šest hitaca iz pištolja u grudi Vukotića koji je ubrzo po prijemu u Opštu bolnicu Kotor preminuo.

Vukotić se nalazio na parkingu gdje je bio parkiran njegov automobil "audi“, kada mu je nepoznati napadač prišao i ispalio smrtonosne hice, nakon čega se udaljio sa mjesta zločina.

Dosadašnji rezultati istrage pokazuju da je ubica očito poznavao navike Vukotića i da je imao informaciju kada će on izaći iz apartmana.

Vuukotić je život izgubio u nastavku rata škaljarskog i kavačkog kriminalnog klana koji bjesni već petu godinu. 

Policija je po nalogu više tužiteljke Tanje Čolan Deretić izuzimala snimke sa nadzornih kamera koje su zabilježile ubistvo, ali navodno ne i lik egzekutora sakrivenog kačketom.Jedna od nadzornih kamera postavljena je na stub rasvjete pored kog se Vukotić parkirao, pišu Vijesti. Na tom snimku, navodno, vidi se kako ubica prelazi ulicu, puca u gornji dio Vukotićevog tijela, a potom bježi.

Kodex/Antena M

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.