Banjalučki biznismen ubijen u sačekuši, stradao i njegov tjelohranitelj i jedan napadač
Foto:Novosti

Banjalučki biznismen ubijen u sačekuši, stradao i njegov tjelohranitelj i jedan napadač

Noćas je u mjestu Glamočani kod Banjaluke ubijen Slaviša Krunić, vlasnik više preduzeća među kojima i Sector Security - preduzeća za fizičko i tehničko obezbjeđenje i zaštitu.

"U Glamočanima kod Banjaluke u toku je uviđaj na mjestu na kojem je noćas došlo do pucnjave u kojoj su tri lica smrtno stradala, a jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede", izjavila je Mirna Miljanović, načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova bh. entiteta Republika Srpska, javlja Anadolija.

Mediji prenose da je Krunić ubijen u noći između ponedeljka i utorka, u sačekuši na svom imanju u mjestu Jablan kod Trna. U pucnjavi je ubijen i Krunićev tjelohranitelj, kao i jedan od napadača.

Prema nezvaničnim informacijama Krunić se automobilom "tojota" dovezao u blizinu porodične kuće, kada su napadači prema vozilu otvorili vatru.

Krunićevo obezbjeđenje je uzvratilo paljbu i tom prilikom je ranjen Slaviša, a ubijen jedan od napadača.

Radnici "Sektor sekjutirija" Krunića su prebacili u drugo vozilo i prevezli u UKC Republike Srpske. Primljen je u teškom stanju i ubrzo je podlegao povredama.

20190423000800534856

Krunić

U njega je, prema nezvaničnim saznanjima, ispaljeno više hitaca, a navodno se radilo o sačekuši. U pucnjavi je ubijen i jedan od ubica Željko Kovačević, potvrđeno je ATV-u, koji je od ranije dobro poznat policiji. Bio je hapšen u akciji "Strelac" zbog optužbi za provale i krađe na području Banjaluke. Odslužio je i 11 godina zatvora zbog razbojništva, a Interpol iz Zagreba za njim je raspisao potjernicu zbog pokušaja ubistva i pljačke.

Izvor iz istrage otkriva da je sačekuša bila sa dvije različite strane. Napadači su čekali da auto u kojem su bili Krunić i mladić Ž. P. uspori, a zatim su ispucali nekoliko rafala u Krunićevu "tojotu".

Mediji prenose da je Krunić nedavno došao u porodičnu kuću sa suprugom i četvoro djece jer renovira stan u Banjaluci.

"Ubice su ga sigurno pratile neko vrijeme",ispričao je komšija ubijenog Krunića.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.