Ovo su uslovi Tošića da se što prije razvede od Karleuše!
Tošić i Karleuša

Evo šta će Jelena dobiti...

Ovo su uslovi Tošića da se što prije razvede od Karleuše!

Duško Tošić spreman je da ispuni skoro sve samo da se što prije razvede od Jelene Karleuše.

Luksuzna kuća na Dedinju, vrijedna 2,5 miliona eura, pripašće pjevačici i njihovoj djeci Atini i Niki, a takođe će i mjesečno dobijati više nego pristojnu alimentaciju u iznosu od 3.000 eura.

Jedino što od još uvijek aktuelne supruge očekuje jeste da ne oklijeva s potpisivanjem sporazumnog razvoda, piše Kurir.

Sve ovo je predlog fudbalera iz brakorazvodnog zahtjeva koji je odavno stigao na Jeleninu kućnu adresu. Ona se još nije o tome izjasnila, barem ne pismeno, ali kako stvari stoje, neće imati mnogo prostora da oklijeva.

"Duško sigurno neće odustati od razvoda. Za njega je ovaj period bio jako stresan i mučan i zato želi da se to što prije okonča. Svjestan je da ćerke Atina i Nika ne smiju da ispaštaju i on to nikada ne bi ni dopustio. Zato je posebnu pažnju obratio na njihovu budućnost, koja će biti maksimalno osigurana. Prema Duškovom predlogu, on će Jeleni davati 3.000 mjesečno na ime alimentacije, a osim toga on će snositi i ostale troškove za Atinino i Nikino odrastanje. Tu je uključeno plaćanje privatne škole, ljetovanja, zimovanja, a kasnije i plaćanje fakulteta i ostalih potreba" - priča izvor blizak fudbaleru.

Karleusaalexa

Jelena Karleuša

Što se tiče podjele imovine, Tošić ni tu nema namjeru da pravi problem. Sve što se vodi na Jelenino ime njoj će i pripasti nakon razvoda.

"Budući da Jelena ostaje da živi tu i brine o djeci, njoj će i ostati tek kupljena vila na Dedinju od 2,5 miliona eura. Osim toga, ona će zadržati i džip, vrijedan oko 50.000 uvra, koji je od Duška dobila na poklon, kao i ostale sitnice koje je od njega dobijala. Po zakonu, Duško je mogao da traži da se imovina dijeli napola, ali njemu to nije padalo na pamet. Važno mu je da se ovaj proces što prije i bezbolnije okonča, a tako će i biti ukoliko Jelena pristane da potpiše sporazumni razvod, koji joj je on predložio preko svog advokata"- dodao je izvor.

Karleuša i Duško juče se nisu javljali na pozive. Pjevačica i dalje pomno prati sve što se o njoj pojavljuje u medijima, pa je napisala na Instagramu, "Na ljudsko zlo, mržnju i zavist odavno odgovaram tišinom".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.