Budućnost predala krunu

Finale ABA lige

Budućnost predala krunu

Košarkaši Budućnost Volija poraženi su u Beogradu u petoj utakmici finala ABA lige od Crvene zvezde rezultatom 97:54.

Podgorički tim je predao krunu Zvezdi koja je izborila plasman u Evroligu.

10663397495cbe1e2304747367884800640x480

Najefikasniji u pobjedničkom sastavu bio je Kej Si Rivers sa 21 poenom, Boriša Simanić je dodao 19, koliko je imao i Majkl Odžo.

U timu Budućnosti najefikasniji je bio Noris Kol sa samo 9 poena, Edvin Džekson i Dejvid Vilijams su ubacili po 7.

Crveno-beli su vratili trofej u svoje vitrine posle jednogodišnje pauze i revanširali se Podgoričanima za prošlosezonski poraz u odlučujućoj seriji (3-1).

Meču su prethodile skandalozne scene na parketu beogradske dvorane zbog čega je početak utakmice kasnio skoro sat vremena. Podsjetimo igrači Budućnosti su bili na meti brutalnih verbalnih i fizičkih napada, čime je košarka izgubila večeras.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.