Priština: Tri osobe ubijene u ulici
ilustracija

Priština: Tri osobe ubijene u ulici "Bila Klintona"

Tri osobe su danas ubijene iz vatrenog oružja u prištinskom naselju Daradanija, pod za sada nerazjašnjenim okolnostima.

Portparolka policije Kosova za region Prištine Flora Ahmeti potvrdila je agenciji Anadoliji da se trostruko ubistvo iz vatrenog oružja dogodilo danas oko 13.20 sati u ulici “Bil Klinton" u Prištini.

Ona je saopštila da su odmah nakon prijema informacije, na lice mjesta izašle policijske jedinice na uviđaj.

“Na osnovu prvih informacija sa lica mjesta, sumnja se da su tri osobe ubijene vatrenim oružjem. Smrt žrtava je utvrđena od strane medicinskog tima na mjestu događaja”, navela je Ahmeti.

Policija Kosova radi na rasvjetljavanju slučaja i razjašnjenju svih okolnosti u vezi sa ovim trostrukim ubistvom.

Kako pišu pojedini lokalni mediji, navodno, riječ je o ubistvu i samoubistvu unutra jedne porodice. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.