Smokvić sjutra u Bijelom Polju, sa sjevera kreće olimpijski karavan

Smokvić sjutra u Bijelom Polju, sa sjevera kreće olimpijski karavan

Sjutra će iz Bijelog Polja krenuti olimpijski karavan, u okviru promocije Igara malih zemalja, najvećeg sportskog takmičenja koje će se održati u Crnoj Gori.

Bjelopoljci će, između ostalog, na Glavnom gradskom trgu od 12h, moći da se druže sa našim olimpijskim reprezentativcima i volonterima, upoznaju se sa Igrama i vide jednu od glavnih zvijezda – zvaničnu maskotu Smokvića.

Kao sponzor crnogorskog olimpijskog tima, Sport Vision će najmlađim predstavnicima gradskih škola, kroz zanimljivo takmičenje, donirati lopte za fudbal, odbojku i košarku, kao i druge brojne poklone.

Karavanbanersajt720x597

Svjestan ogromne armije fanova na sjeveru, Mr. Smokvich će, iskoristiti priliku da posjeti i Sport Vision radnje u Bijelom Polju i Beranama, gdje će se, u opuštenoj atmosferi, na kratko pridružiti našem prodajnom timu i posjetiocima pružati savjete iz bogatog sportskog iskustva, soapšteno je iz kompanije.

Igre malih zemalja Evrope su olimpijsko, multi-sportsko takmičenje u kojem učestvuju sportisti malih država  evropskog  kontinenta od 1985. godine.

Održavaju se svake dvije godine i trenutno okupljaju devet zemalja: Andoru, Island, Lihtenštajn, Luksemburg, San Marino, Maltu, Monako, Kipar i Crnu Goru.

Igre su nastale 1984. za vrijeme Olimpijskih igara u Los Anđelesu i jedinstvena su prilika za širenje duha i vizije olimpijskog pokreta. Igre malih zemalja, u organizaciji Crnogorskog olimpisjkog komiteta, počinju 27. maja i trajaće sve do 1. juna 2019. godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.