Crnogorac ispunio sve želje mladoj: Nevena i Nikola dali malo bogatstvo za svadbu(VIDEO)
Nevena i Nikola, foto: Instagram

Crnogorac ispunio sve želje mladoj: Nevena i Nikola dali malo bogatstvo za svadbu(VIDEO)

Nevena Božović i Nikola Ivanović nisu žalili novac za vjenčanje u Crnoj Gori.

Kako ''Alo!'' saznaje, pjevačica i njen izabranik na svadbu su potrošili čak sedamdeset hiljada eura. Mladenci su samo za muziku iskeširali trideset hiljada eura, a ostatak svadbenog budžeta potrošili su na salu i svadbeni ručak, dekoracije, a nisu štedjeli ni na burmama i vjenčanici i odijelu.

Izvor blizak pjevačici je otkrio da je pjevačica željela da se uda prije odlaska na '' Evrosong'':

- Nevena je željela da izgovori sudbonosno ''da'' prije odlaska u Tel Aviv na ''Eurosong'', a mladenci su se složili da je najbolje vrijeme za svadbu kraj aprila. Vrlo brzo su se dogovorili da svadba bude u Budvi, odakle je mladoženja rodom, a odmah je pala odluka da se svadbeno veselje organizuje  u svečanoj sali hotela ''Avala''.

- Ta sala je jedna od najglamuroznijih u Budvi, te je to bio jedan od razloga što su odabrali da baš tu naprave svadbeno veselje. Ipak, morali su da smanje broj gostiju sa planiranih četristo pedeset na trista jer taj prostor ne može da primi više od toga. Kada tri stotine pomnožite sa skoro stotinu eura koliko košta ''stolica'' u hotelu, jasno je da su na svadbeni ručak potrošili nekoliko desetina hiljada eura.

06c1ea7035089538e99b5532f0baf80fL

Po izvoru, Nevena je tražila specijalne dekoracije:

- Nevena je tražila da ambijent bude specijalno dekorisan za svadbu, da svaki sto bude ukrašen buketima svježeg cvijeća, ali i da na svakoj stolici goste dočeka mali znak pažnje od mladenaca.

Vjenčanica je bila posebna priča i na njoj se nije štedjelo:

- Nevena je oduvek željela da se uda u vjenčanici koja je specijalno kreirana za nju, te je angažovala jednog od naših najpoznatijih dizajnera. Dala mu je osnovne smjernice kako želi da izgleda njena vjenčanica i na kraju je dobila ono o čemu je maštala, pa nije žalila što je za haljinu na kraju dala pet hiljada eura. 

Njen izabranik se odlučio za klasično crno odijelo:

- Nikola se odlučio za klasično crno odelo sa potpisom stranog dizajnera, koje ga je koštalo upola manje nego Nevenina vjenčanica.

Muzika je bila bitna stavka i mladoženja je tu odriješio kesu:

- Nevenina želja je bila da Petar Grašo otpeva pjesmu za prvi mladenački ples, a Nikola joj je ispunio tu želju i nije mu bilo mnogo da iskešira petnaest hiljada eura, koliko je hrvatski pjevač tražio. Nikola je osim toga, angažovao i Jelenu Tomašević, koja je zabavljala goste nakon Graša, dok su za dobru atmosferu na svadbi bile zadužene djevojke iz benda ''Frajle''.

- Osim najboljih vokala iz regiona, Nikola je pripremio i iznenađenje za svoju izabranicu, te je angažovao i jednog od Neveninih omiljenih italijanskih pjevača, čije je ime držao u tajnosti do dana svadbe.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.