Supruga ubijenog Baranina je poznata crnogorska blogerka: Prati je 40 hiljada ljudi(FOTO)
Foto: Instagram

Supruga ubijenog Baranina je poznata crnogorska blogerka: Prati je 40 hiljada ljudi(FOTO)

Vasilisa Nurković (20), supruga Baranina Zijada Nurkovića (24) koji je ubijen hicem u glavu nalazila se u kolima kada je on hladnokrvno likvidiran.

Prema pisanju španskih medija i ona i ćerkica (2), koja je putovala sa roditeljima, prebačene su u bolnicu zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila u trenutku pucnjave,prenosi Blic.

Mlada Vasilisa je jedna od najpraćenijih influenserki iz Crne Gore na društvenoj mreži Instagram, sa  40.000 pratilaca, a predstavlja se kao modna blogerka, ljubiteljka mode, srećna žena i mama djevojčice Nike.

vasislisa

Foto: Instagram

Oni su turistički bili u posjeti jednom španskom mjestu u blizini Malage, kada je nepoznata osoba pucala na Zijada, dok su svi zajedno bili u vozilu.

Zijad je upucan u glavu, nakon čega je prebačen u bolnicu gdje je bio u komi, priključen na aparate, sve do petka kada je preminuo.

Untitled

Foto: Instagram

Španske vlasti pokušavaju da dođu do ubice i razjasne pod kojim okolnostima se dogodila likvidacija, kao i motiv zločina.

Nurković je policiji bio poznat i kao bliski saradnik Alana Kožara, koji je čovjek od povjerenja vođe zemunskog klana Luke Bojovića. Za Kožarom policija traga zbog pripreme ubistva sada pokojnog Slobodana Šaranovića.

Vasilisa je na društvenoj mreži Instagram poznata kao influenserka i fešn blogerka, a portal Mondo.me prije dvije godine ju je izabrao za jednu od najpraćenijih Crnogorki na toj društvenoj mreži.

5472872121361969398011984743805075082706944n

Foto: Instagram

Ona i Zijad su bili u braku dvije godine, a 2017. su dobili kćerku, a na poslednjim fotografijama koje je postavljala na Instagramu ponosno je isticala svoj trudnički stomak.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.