Britni Spirs mjesecima na psihijatriji protiv svoje volje
Britni Spirs

Britni Spirs mjesecima na psihijatriji protiv svoje volje

Nakon vijesti da se povukla iz javnosti jer želi da podrži svog bolesnog oca, o pjevačici Briti Spirs su isplivale informacije koje su šokirale javnost.

Naime, kako pišu strani mediji, pjevačica se nalazi na liječenju u mentalnoj ustanovi, gdje je smještena protiv svoje volje. Međutim, pjevačica se na liječenju nalazi od januara, a ne od ove nedjelje, kako je prvobitno rečeno.

Roditelji pjevačice nisu se javno oglašavali već mjesecima, kao ni dečko Sem Asgari niti bivši muž Kevin Federlajn, na društvenim mrežama Britni je imala svega dvije postavljene fotografije od januara mjeseca, što je izazazvalo sumnju fanova. Ona je, naime, tada rekla da mora da se posveti ocu nakon njegove operacije i da se zbog toga povlači iz medija.

Međutim, u javnosti se nedavno pojavila glasovna poruka bivšeg člana pravnog tima Britni Spirs, koji je rekao da je pjevačica u psihijatrijskoj ustanovi od januara, kao i da se ne zna kada će biti puštena. On je dodao i da se pjevačica opirala odlasku na liječenje i da je tamo protiv svoje volje. Kaže da pjevačica nije htjela da uzima ljekove, što je njena standardna terapija još od 2007. godine kada je, usled nervnog sloma, obrijala glavu u jednom frizerskom salonu u koji je upala na prepad.

Iz tih razloga, članovi njene porodice donijeli su odluku da pjevačicu ostave na liječenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.