Buran period za ove horoskopske znakove: Neki će se vratiti bivšim partnerima
Foto: Ilustracija

Dobro razmislite

Buran period za ove horoskopske znakove: Neki će se vratiti bivšim partnerima

Prema zvijezdama, za pojedine znake Zodijaka preostali proljećni period biće veoma buran na ljubavnom planu.

Nikada nije jednostavno donijeti tu odluku da staru ljubav izbrišemo iz života, ali neki horoskopski znakovi moraće u narednom periodu da „presijeku“.

Lav

Lavovi će moći da biraju ovog proljeća i ljeta – na njihova vrata pokucaće nekoliko dobrih prilika… Prosto ćete biti magnet za muškarce, dame! Zato ni bivši partneri neće ostati imuni na vas!

Međutim, dva puta razmislite prije nego što nekome date drugu šansu – zvijezde savjetuju da sve dobro izanalizirate. Možda je čak bolje da zaplovite u nešto nepoznato i neisprobano!

Vaga

Ako ste slobodni i niste u dugoj i stabilnoj vezi očekujte gotovo siguran povratak neke stare i skoro zaboravljene ljubavi u život. S obzirom da vam nedostaje ljubav, moguće je da ćete ponovo pokušati, čak i ako niste ekstremno “zagrijani” za tu osobu.

Pred kraj ljeta Vage će imati dobre aspekte na emotivnom polju, pa je sigurno da će vaša odluka biti dobra!

Strijelac

Vjerujemo da je iza vas nekoliko stresnih mjeseci na polju ljubavi, ali konačno je došlo vrijeme za boljitak!

Početkom juna očekuje vas izvinjenje od osobe koja vas je nekada davno povrijedila u ljubavi. Uz izvinjenje uglavnom se traži i druga šansa, ali nikome ne opraštajte ukoliko se žestoko ne potrudi.

Stara ljubav ima šanse da ponovo zablista, ali samo ako su obje strane spremne na kompromise.

Ljeto je svakako odličan period za Strijelčeve i suđena vam je velika ljubav – da li stara ili nova, odlučićete sami!

Izvor: Luftika.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.