Nestao Đorđije Bijelović iz Herceg Novog, raspisana potraga
Đorđije Bijelović, foto: Radio Jadran

Nestao Đorđije Bijelović iz Herceg Novog, raspisana potraga

Od juče prije podne niko ne može da uđe u trag Novljaninu, Đorđiju Bijeloviću. Posljednji put je viđen kod HDL-a u Igalu. Ima 70 godina, srednje visine, krupan. Vozio je crvenog „Golfa“ 2, registracije HN AF 792.

Imao je plavu majicu i trenerku i crvene patike.

U hercegnovskoj policiji, potvrdili su Radiju Jadran, da je za njim raspisana potraga. Iako su po Zakonu bili obavezni da to učine 24 sata nakon nestanka lica, oni su još juče raspisali potragu za Bijelovićem i njegovim vozilom.

"Pregledan je video nadzor, utvrđeno je da je Bijlović zaista bio u HDL-u, da je tu kupio 2-3 kese namirnica, sjeo u Golf 2 i uputio se u pravcu Herceg Novog. Otada mu se gubi svaki trag. Policija preduzima sve operativne radnje da bi pronašla nestalog", kazali su iz policije Radiju Jadran.

Svi koji nešto znaju o njegovom nestanku treba da jave Centru bezbjednosti Herceg Novi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.