Do slobode: Jovanović da kaže kada je i kome Knežević nudio novac
Knežević, Screenshot

Do slobode: Jovanović da kaže kada je i kome Knežević nudio novac

Iz pokreta "Do slobode" saopštili su da očekuju da Ratka Jovanović iznese sve korektno ili se izvini Dušku Kneževiću.

"Očekujemo od gospođe Jovanović sasvim konkretnu izjavu, pošto ni Pokret DO SLOBODE ni g. Knežević kao njegov pokretač zajedno sa nama, ne zna na šta misli gđa Jovanović. Molimo je da kaže kada je g. Knežević i kome nudio novac i sa kim iz Odupri se je razgovarao.Ako joj je stalo do istine i do zajedništva svih subjekata i građana zainteresovanih za promjene, očekujemo da se gđa. Jovanović ili Oduprise izvini za iznošenje neistina", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.