Roditeljima doživotna robija zbog višegodišnjeg zlostavljanja svoje trinaestoro djece

Roditeljima doživotna robija zbog višegodišnjeg zlostavljanja svoje trinaestoro djece

Bračni par u Kaliforniji osuđen je na doživotnu zatvorsku kaznu zbog višegodišnjeg zlostavljanja i mučenja svoje trinaestoro djece. Dejvid i Lujza Turpin će posle 25 godina iza rešetaka moći da traže uslovni otpust.

 Suđenje je obilježilo potresno svjedočenje djece o torturi koju su trpjeli devet godina.

Turpinovi su uhapšeni u januaru prošle godine kada je njihova 17-godišnja ćerka pobjegla iz njihovog doma u mjestu Perišu.

Roditelji su priznali zlostavljanje dvanaestoro ili trinaestoro svoje djece. Na suđenju je govorilo njih četvoro koji su svjedočili da su bili vezivani lancima za krevete ili prebijani i da riječima ne mogu iskazati kroz šta su sve prolazili tokom odrastanja.

Ipak, djeca su kazala i da i pored zlostavljanja i dalje vole svoje roditelje.

"Roditelji su mi oduzeli cio život, ali sam se sada vratila u život. Na koledžu sam, živim samostalno, družim se sa prijateljima i sada mi je život sjajan. Vjerujem da se sve u životu događa s razlogom. Možda sam imala težak život, ali me je to učinilo jačom", navela je Lejla Turpin, zlostavljana ćerka.

Pedesetogodišnja Lujza Turpin rekla je da joj je istinski žao zbog onoga što je uradila, da veoma voli svoju djecu i da se raduje danu kada će ih sve vidjeti i zagriliti.

Bračni par Turpin je zaplakao tokom svjedočenja svoje četvoro zlostavljanje i mučene djece.

RTS

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.