LP Kotor: Opstrukcija Skupštine obilježila mandat ove vlasti
Vido Drašković

LP Kotor: Opstrukcija Skupštine obilježila mandat ove vlasti

Opstrukcije održavanja sjednica Skupštine Opštine Kotor obilježila je mandat ove vlasti, ocijenio je Drašković Vido, odbornik Liberalne partije u SO Kotor.

"Kotorskoj koalicionoj vlasti priviđenja rekoše- doviđenja. Oganj sa lomače na kojoj je spaljen krivac za sva nedjela i krivična djela koja su nam učinjena, kako je stajalo u optužnici na kotorskom karnevalu, Đudiće Ultimo Montanjar zahvati i vladajuću koaliciju. Nagorele i onako krhe koalicione veze popucaše pod naletom „cunamija“ koji je uzburkao mirnu kotorsku luku. Zbog ugroženosti interesa i povrijeđenosti sujete samovoljom predsjednika SDP, konstituente koalicione vlasti, inicira razrješenje predsjednika opštine Kotor", nvodi Drašković u saopštenju. 

Ističe da suštinske i veoma značajne razlike u vođenju vlasti u lokalnoj samoupravi, "a i nezadovoljstvom ispunjenja ličnih i partijskih interesa konstituenti vlasti naizmjenično opstruiraju održavanje sjednica Skupštine Opštine".

"Opstrukcije održavanja sjednica Skupštine Opštine obilježila je mandat ove vlasti. Rezultat njihovog rada je neusvojen budžet za 2019.godinu kao ni  Program uređenja prostora. Od 01.aprila Opština ne može servisirati niti jednu svoju obavezu, blokiran je njen rad. Jednom riječju haos.

Obezglavljena koaliciona vlast mjesto u skupštinsku salu završi na ulicu da od sebe nađe spas. Ulica je sudbina ovoj koaliciji, kako na lokalnom nivou đe vrši vlast tako i na državnom đe je opozicija.  Kostituenti koalicije izrekli su jedni o drugima toliko “pohvala“ da je dosta pa da je i od političkih protivnika. Nije ni čudo najbolje poznaješ onoga koji je sa tobom. I pored svega izgovorenoga ulica ih je udružila vjerujući da će im sačuvati vlast na lokalnom nivou a obezbijediti na državnom da „usreće“ državu kao što su usrećili Opštinu Kotor vršeći vlast", ocjenjuje Drašković.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.