Jeziva lekcija pastora: Tražio od djece da ga sjeku nožem i šamaraju (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

Izvinio se na Fejsbuku

Jeziva lekcija pastora: Tražio od djece da ga sjeku nožem i šamaraju (VIDEO)

Povremeni pastor, Džedus Dempsi, iz Pataskale u Ohaju, snimljen je kako učenicima daje bizarnu lekciju.

On je zamolio učenike da ga isjeku nožem, šamaraju ga i pljuju na njega. Prema njegovim riječima, on je to učinio kako bi pokazao učenicima stradanje Isusa Hrista prije Njegovog raspeća.

Međutim, lekcija je izazvala reakciju djece i roditelja koji su rekli da je neprikladno izvesti takvu vježbu. Kancelarija šerifa okruga Liking i gradska crkva "Impact" pokrenuli su istragu o incidentu.

U međuvremenu, pastor je objavio izvinjenje na Fejsbuku, rekavši da je njegova akcija neprikladna.

Izvor: Sputnik

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.