Kalezić: Protestima osnažujemo građansko dostojanstvo
Predrag Kalezić

Kalezić: Protestima osnažujemo građansko dostojanstvo

Predsjednik podgoričkog odbora Crnogorske Predrag Kalezić pozvao je jutros svoje sugrađane da se pridruže građanskom protestu koji u subotu, 20. aprila u Podgorici organizuje pokret Odupri se.

„Građanski protesti su prava mjera odgovora pobunjenih građana u odnosu na kontinuirano urušavanje institucija naše države, na kupovinu glasova i mandata koja je ogoljena aferom ‘Koverta’ i na trodecenijsku nesmjenljivost vlasti. Ovakvom vrstom protesta osnažujemo građansko dostojanstvo, jačamo svoju državu i naši članovi, članovi Crnogorske će i ove subote učestvovati na građanskom protestu“, izjavio je Kalezić.

Kalezić je kritikovao i gradsku vlast u Podgorici za evidentno nedovoljno angažovanje, nedostatak stručnosti, operativnosti i umješnosti  u organizaciji života glavnog grada.

„Jedno od gorućih pitanja je završetak bulevara kroz Donju Goricu, na jugozapadnoj kapiji glavnog grada, koji kasni nekoliko mjeseci. I umjesto da nam čelnici vladajućih struktura u Podgorici objasne zašto se kasni, čija je to neodgovornost i da li će za neodgovorno bavljenje javnim poslovima zajednice neko da odgovara, oni se bave relativizovanjem afere ‘Koverta’. Takva praksa ne postoji nigdje u savremenom svijetu“, rekao je Kalezić. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.